(Aan) de klets(pot)

AandekletS met kletskaarten uit een kletspot!

Ken jij de gezellige kletspot met lachwekkende vragen, leuke suggesties en dilemma’s om over na te denken? Met vragen om samen AandekletS te gaan? De glazen pot die gezellig op de kast of op tafel staat? Bovendien een verrassend leuke cadeautip is voorkletspot Sint of de Kerstman. Nee? Dan wordt het hoog tijd. Het is geen spel, er zijn geen spelregels. Het is puur bedoeld voor een gezellige kletsavond met familie, vrienden, buren of voor collega’s tijdens de heisessie bij het kampvuur. Zorgt in ieder geval voor voldoende gespreksstof. Dus tv uit en mobieltjes weg…voor een paar uurtjes. Dat houden we wel vol, toch?  Ik heb zomaar een paar kaarten uit de pot getrokken.

<<Heb jij wel eens een afspraak bij de tandarts afgezegd terwijl je eigenlijk gewoon had kunnen gaan?>>

Weleens? Wanneer niet? Een gruwelijke hekel aan de tandarts. Echt, 10 jaar lang niet geweest. Bij het eten van een appelkruimelvlaai door de mand vallen. Ik weet het nog als de dag van gisteren. Kiespijn, niet zo zuinig. Zuslief mee als bodyguard, mocht ik mij alsnog bedenken. Terwijl ik strak van de zenuwen horizontaal lag, vroeg Meneer de Tandarts zich verbaasd af wie mijn reguliere tandarts is. “Dddat bbbent u “, stamelde ik onhandig, met een mondspiegel, de afzuigcanule en het tandartshaakje in mijn mond. “Oh ja? Nog nooit gezien hier”. Klopt!

<<Uh… Ken jij iemand met een irritant stopwoordje?>>

Dûh. Ja, toch? Top! PuntenL (achter iedere zin). Eeeeuuh. Kak. Weet je wel. Zeg maar. Dus…

<<Hoeveel paar schoenen heb je?>>

Jammer, ben de tel kwijt. Zo nu en dan wil ik, bij regelmaat, tijdens zonnige lente-, warme zomer-, natte herfst- en koude winterdagen of gewoon tussendoor iets nieuws, iets AnderS. Weggooien is zonde. Ja, toch?

<<Ben jij liever de slimste of de grappigste?>>

Grappig zijn is soms heel slim!

<<Dilemma: Finale Expeditie Robinson of Studio Sport>>

Zonder meer FINALE EXPEDITIE ROBINSON! Studio Sport dat is alleen maar voetbal. Gelukkig kennen we een zomerstop, een rustperiode. Buiten Studio Sport – Sport in Beeld voor de iets oudere onder ons – om is al genoeg geneuzel over voetbal, flauwe grappen en nutteloze informatie van wijsneuzige commentatoren die zichzelf belangrijker vinden dan de wedstrijd. En zeg nou zelf, er zijn zoveel andere prachtige sporten om van te genieten. Handbal bijvoorbeeld 🙂

Ook zin in een avondje gekkigheid en gezelligheid? De kletspot staat garant voor hilariteit. Super leuk om te krijgen, nog leuker om te geven en het leukst om te doen! Wil je ook AandekletS en één van bovenstaande vragen of het dilemma beantwoorden? Deel het gerust, ik lees het graag!

Kletsgroet,

AnnegritS

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s