Meezingers allertijden

Jaaaa, we kunnen weer!

Genieten van die heerlijke muziek. En vooral ongeremd meezingen, vanaf 1ste kerstdag tot en met de laatste seconde in het oude jaar. Een laatste-week-van-het-jaar traditie!

«De Top 2000»

De luidsprekers beleven zware tijden en worden tot het uiterste getest. Want hoe heerlijk is het, volume op luid en je stemgeluid op hetzelfde niveau. Keihard meezingen met die oude knallers. Woord voor woord. Al is het soms vervelend dat als ik een liedje meezing de artiest dan de verkeerde tekst zingt…

Het is hen vergeven. Het zijn tenslotte vele oude knakkers die jaar in jaar uit zitting hebben in de lijst der lijsten, de Top 2000.

«Een grappig momentje»

Vanmorgen bij het verkeerslicht. Naast mij een rechtdoor gaande auto en ik met de richtingaanwijzer naar links. Geduldig wachtend op het groene licht. Totaal geen haast, zo leek het. In mijn ooghoeken zag ik de jonge man naast mij dezelfde ritmische bewegingen maken als ik. Tegelijkertijd kijken we opzij. Hij naar links, ik naar rechts. Een lach op onze gezichten. Al gebarend tot de conclusie gekomen dat we naar dezelfde zender luisteren. Het V-teken en 3 nullen met de duim en wijsvinger. Hoe makkelijk is het. Een dikke ‘like’ als teken van: Mooi hè! Grappig momentje op de vroege morgen.

Pick up your feet

Got to move to the trick of the beat

There is no elite

Just take your place in the driver’s seat

Driver’s seat, oohoo, driver’s seat, yeah

Iets later klinkt Talking Heads, “We’re on a road to nowhere”. Dat is dan net niet waar. Op weg naar het werk met een oplichtende horizon voor me. Het wordt weer een mooie (Top 2000) dag.

Een zingende groet van

AnnegritS

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s