Hoe ik mijn koffie het liefst drink?

’s Morgens vroeg als niemand tegen mij praat!

Al scrollend op mijn mobiel voor de laatste meldingen en berichten. En dan echt wakker worden van de volgende melding via LinkedIn:

Sheikh Hamdan

Ken hem niet, maar hij schijnt niet de eerste de beste te zijn, volgens social media speurwerk. Vanwaar deze keus? Wat is onze link? Hebben wij op welke manier dan ook overeenkomsten? Hoe zou hij mij kunnen beïnvloeden? Wat niet is kan nog komen. Een nieuw netwerk misschien? Samen een koffiemomentje? Huisjesmelker🏤🏡🏘 in Dubai?

Fazza

Hij mag dan de kroonprins van Dubai zijn, sjeik Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum (beter bekend als ‘Fazza’) is vooral de koning van Instagram. Hij deelt zijn avonturen met zijn 5,1 miljoen volgers op Instagram. Gunt zijn volgers  – ook nog eens 2,41 miljoen op Twitter – een glimp in zijn leven vol avonturen als miljardair. Weinig overeenkomst tot nu toe. Gelukkig neemt Fazza een hoop selfies, dus fans zijn altijd op de hoogte.

Houdt van reizen en spendeert veel tijd in het ontdekken van de wereld. Hoe extremer de trip, hoe beter. Gek op sporten. Speervissen, fietsen, ziplining, snowboarden, tennissen, diepzeeduiken en paardrijden. Oh, en vergeet niet dat hij een semi-professionele skydiver is. Vliegt letterlijk door de lucht… op iets dat lijkt op een hoverboard. Ook hier geen klik. Daarnaast brengt hij een hoop tijd door met dieren. Gek op paarden, valken en leeuwen. Schijnt een echte familieman te zijn. Gelukkig maar, want hij heeft 22 broers en zussen. Niet kinderachtig allemaal. Zijn brandstof: koffie en sandwiches.

Ondanks alles weet hij toch tijd te vinden voor zijn verplichtingen als prins.

Dat zal dan het influenceren zijn. Van mij.

Hebben we dan toch een overeenkomst? Ja!

Koffie!☕

Of ik mijn koffiemomentjes laat beïnvloeden door Fazza?

Neuh, niet echt. Alleen vanmorgen.

Een mooie nieuwe week,

AnnegritS

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s